A gin tökéletes koktélalapanyag

Vidékünkön általában gabonából vagy pedig magas cukortartalmú gyümölcsökből készült italok a hagyományosak. Betört azonban a hazai piacra is a borókabogyó felhasználásával készült gin. Emellett a gin előállítása során, gyakran olyan változatokat hoznak létre, amelyekbe gyógyfüveket áztatnak, citrusos aromával ízesítenek, cukor hozzáadása mellett.

2 fő fajtája van ennek, az alacsonyabb minőségű kevert nedű és a prémiumminőségű párolt gin. Mindkettőből hatalmas választék várja az érdeklődőket a figyelemre méltó raktárkészlettel rendelkező diszkontital.hu webáruházban, mégpedig olyan neves cégektől, mint a 400 Conigli, az Alkkemist, a Berkeley, a Bloom, a Dictador, a Gordons, a KiNoBi, a Whitley Neill és még számos más.

Kortól és nemtől függetlenül, a népszerűsége növekvő tendenciát mutat, legyen szó ünnepségekről vagy családi összejövetelekről. Tisztán felhasználható különféle koktélokban, de a felhozatalban már eleve találhatóak ízesített fajták is. Érdemes szemezgetni és válogatni a felhozatalból!