Bokacsizma akció a stílus jegyében

Mint a legtöbb sporthoz, úgy a túrázáshoz is elengedhetetlen a megfelelő ruházat és lábbeli. Minden nőnek és férfinak érdekes lehet bokacsizma akció. A bokáig érő hossznak, az egyszerű fazonnak és az oldalsó gumibetéteknek köszönhetően, ezt a lábbelit nyugodtan viselheted öltönyhöz és farmerhez egyaránt. Tartósságuknak és legjobb minőségüknek köszönhetően, a férfiak gyakrabban választanak a bokacsizma akciós termékei közül, de találsz olyat is, ami textilből készült vagy rövid szárút is, aminek szabása a klasszikus bokacsizmára hasonlít.

Szára magassága miatt, ez a cipő tökéletes lesz őszre. Azok a bokacsizma akció keretében található termékek, amelyek talpa vastagabb és barázdált, jó szolgálatot tesznek a fagyos napokon. Az enyhébb idő beálltával a mozgás szerelmesei már a szabadban hódolhatnak szenvedélyüknek, legyen az futás, kerékpározás vagy túrázás.

A férfi bakancs követi a divatot

Aki még csak most csöppen bele a túrázás világába, nem feltétlen tudja elsőre megkülönböztetni az egyes kategóriákba tartozó bakancsokat. A férfi bakancs sokféle terepre alkalmas. A legtöbb gyártó a felhasználási területüknek megfelelően sorolja be: hegymászás, sziklamászás, gyalogtúrázás. Egy gyalogtúrázó legfontosabb felszerelése a férfi bakancs, ezért választás során az árnak nem szabad elsődleges szempontnak lennie. Egy bakancsra hosszú távú befektetésként kell tekinteni, ugyanis sok-sok évig tökéletes szolgálatot tehet.

Ha előre tudod, hogy csak gyalogtúrákhoz fogod viselni a túrabakancsot, akkor könnyű dolgod lesz. Ilyen esetben elegendő egy hasított bőr vagy textilbetétes bakancs is. Ha sziklás terepen, magas hegyekben túrázol vagy több napig tartó vándortúrára készülsz, akkor zömök és erős túrabakancs a megfelelő választás. Vásárlás előtt az alábbi szempontokat kell mérlegelned: a hegymászás melyik ágában, hol és milyen terepen, milyen magasságban szeretnéd használni. Ha ezeket sikerül meghatározni, akkor már csak a láb anatómiáját kell figyelembe venned. A divatos férfi bakancs jól néz ki, mind szabadidőruhával, mind farmerrel és kockás inggel, de chino nadrággal és pulóverrel is jól mutat.