absolut vodka

Gyorsan népszerűvé vált az Absolut vodka

Ennek az italnak minden cseppje, bárhol is szolgálják fel a világon, ugyanarról a helyről származik, a dél-svédországi Ahus közelében található lepárlóüzemből, ami már egy évszázada ismert a szeszesital gyártásról. Az Absolut vodka gyártás minden fázisának gondos ellenőrzése garantálja a magas minőséget.

Az utolsó fázisban vizet adnak hozzá, hogy az ital alkoholtartalma 40%-os legyen. A gyártáshoz használt vizet is gondosan ellenőrzik és egyetlen forrásból nyerik. Ma az Absolut vodka egy kortárs jelenség és a világ 6 legnépszerűbb szeszesital márkájának egyike.

A nemzetközi piacon 1970-es években mutatkozott be és gyorsan erős pozíciót szerzett a prémium szeszesitalok között. Egyik napról a másikra vált népszerűvé, bár eredete egészen 1879-ig nyúlik vissza, amikor az Absolut Rent Bränvin vodkát először árusították Svédországban.

A svéd alkoholt, amit gabonafélékből vagy importált borokból készítettek, kezdetben gyógyszerként használták. Hamarosan azonban felfedezték az Absolut vodka számos szórakoztatóbb felhasználási módját is.

Author: Csutka Jani

Vélemény, hozzászólás?