mr bet

Mr Bet – Elegancia vagy hivalkodás?

Mióta az első férfi karórák megjelentek, bizonyos körökben divat karórát gyűjteni. Sikeres, gazdag férfiak passziója ez, azt gondolnád, Csak olyanoké lehet, akik naphosszat a Mr Bet-en játszanak. De nem is tudod, hogy mekkorát tévedsz. A legtöbb gyűjtő egyszerű közember, mit te, meg én. Vagy lány, akiknek lehet, hogy van egy icike picike apakomplexusa. De ez most mellékes. Ami fontos, hogy a karórák szeretete mindig finomságra, szépérzékre utal, csak ritkán nagyzoló kismiskák ezeknek a csodáknak a szerelmesei. De mit is láthatnak a gyűjtők egy egyszerű karórában? Mindjárt elmagyarázom neked.

A sok kis műszer, alkatrész, ahogyan együtt, egységesen mozog, az felcsigáz minden olyan embert, aki megérti, hogy mit jelent ez a folyamat. Nem csupán az időt tudjuk leolvasni egy óra számlapjáról. Csodálhatjuk a formáját, a technológiát, ami a számlap mögött van elrejtve, és minden apró részletet, ami azzá teszi, ami. Egy emberi kéz alkotta apró műemlék. Egy ékszer. Picit olyan, mint a Mr Bet.


Akik valóban szeretik és gyűjtői a karóráknak, mindig azt az egy darabot kutatják, keresik, amiért érdemes az összes többitől végleg búcsút inteni, a Grált. Ez persze még egy kicsit sem igaz. Sőt! Mindig lesz egy következő szépség, amit nagyon kívánsz, ami elcsavarja a fejedet. Olyan, ez kicsit, mint a nőkkel. Meg akarsz állapodni, de a végén mégis másfelé kacsingatsz. Tudod, hogy hol nincs soha csalás és csalódás? Csak a Mr Bet-en.
Jó kérdés, hogy egy minőségi karóra eleganciát sugall, vagy csak egyszerű hivalkodás-e. Főleg, ha nemesfémből készül. Sosem egyeznek a vélemények. Azok, akik szépségéért szeretik a piciny csodákat, szentül hiszik, hogy egy jó karóra egy életre szól. Éppen ezért miért ne készülhetne platinából vagy aranyból akkor? Mások inkább azon a véleményen vannak, hogy 50 acél inkább, mint egy arany, és lehet, hogy nekik is igazuk van.

Vélemény, hozzászólás?