Ha itt az ősz, kell egy jó vízálló bakancs!

Ha közeledik a tél, sőt, már ősszel előkerülnek a szekrényből a melegebb ruhadarabok és a cipős szekrényünk sem ússza meg az átrendezést. Ilyenkor előtérbe kerül a vízálló bakancs. Az első hűvösebb reggeleken és estéken nagy előnyét élvezzük a magasabb, melegebb lábbelinek, de annál nincs is bosszantóbb dolog, amikor az első csapadékos napon kiderül, hogy bizony elérkezett a csere ideje, mert beázik az eddig vízhatlannak hitt surranónk. Általában ilyenkor már az utolsó utáni pillanatban vagyunk és nem nagy kedvünk van az üzleteket járni. Szerencsére nem is kell! Webáruházunk kínálatában rengeteg vízálló bakancs található.

A nubuk bőrből készült vízálló bakancs kimondottan elegáns, stílusos megjelenést biztosít, mégis visszakoznak sokan, azt gondolva, hogy az ilyen cipő vizes időben nem ajánlott. A cipő felső része és a bélése közé azonban egy speciális, úgynevezett Sympa-tex membránt helyeztek, így ez a típus is a vízhatlan bakancs kategóriába sorolható. Speciális ápoló kiegészítőinket szintén a figyelembe ajánljuk, hogy az anyag kívülről is sokáig szép maradjon.

Talpbetéttel könnyebb lesz az állás

Többféle egészségügyi problémára mondják ma már azt, hogy népbetegség vagy modern kori betegség. Ezek közül nagyon sok a talpunkkal áll összefüggésben, így a piacon rengeteg talpbetét kínálja a megoldást az esetleges nehézségek miatt. Itt kell kiemelnünk, hogy webáruházunk a németországi Buffalo, Bergal és Shoeboy`s hivatalos magyar beszállítója. Ezek a termékek rendelkeznek olyan innovatív megoldásokkal, amelyek egyedülállóvá teszik a hazai piacon. A lúdtalp a leggyakoribb statikai lábbetegség és két típusa van.

Mindkét típus esetén javasolt a talpbetét használata, egyéb esetben komolyabb gondok is kialakulhatnak. Amikor bütyökképződés, kalapácsujj, vagy egyéb deformitások alakulnak ki, ott műtéti beavatkozásra is sor kerül. A lúdtalpat sajnos már nem lehet semmilyen módon visszafordítani, de a fent említett szövődményeket egy jó minőségű talpbetét meg tudja előzni. Nálunk kiválaszthatja a megfelelőt és talptornával együtt alkalmazva, kiváló eredményt garantál.