Aki Pécsen keres magának szállást, az Szabadsággal jár a legjobban!

Web: https://szabadsagapartmanpecs.hu/
Telefon: 06-20-662-80-04

Minden turisták turistacsalogató nagyváros esetében igaz az, hogy az alapos megismerésre bizony érdemes időt szánni. Mert persze át lehet rohanni egy városon egyetlen nap alatt is, reggeltől estig, ám ekkor biztos, hogy csak egy szűk szeletét fogjuk látni azoknak a dolgoknak, melyeket érdemes lesz megnézni, megtapasztalni. Ezért aztán ha Pécset szeretnénk „bevenni”, egy nap nem lesz elegendő rá! Ekkor pedig szállást is keresünk kell.

A Szabadság Apartman a lehető legjobb helyen található Pécsen belül: a városközpontban, a hatos számú főút közvetlen közelében; ez az az út, mely Budapesttől egészen Barcsig húzódik, ahol aztán elhagyja az országot. Szóval aki a magyar főváros irányából érkezik meg Pécsre, annak nem kell mindenféle kitérőket tennie a szállásig. Annak sem kell sokat mennie a városon belül, aki nem személygépkocsival, hanem tömegközlekedési eszközzel, vonattal vagy autóbusszal érkezik meg Pécsre, hiszen a Szabadság mind a vasútállomástól, mind a távolsági autóbusz-állomástól percekre található mindössze. Mivel a belvárosról beszélünk, így a vásárlás is könnyedén megoldható a környéken.

Térjünk rá magára a szállásra, hiszen a jó elhelyezkedés (és a megfizethető ár) mellett az is fontos, hogy az apartman is tud nyújtani a szállóvendégek számára! Nos, a Szabadság Apartman egy belvárosi épület második emeletén kapott helyet, mely akár lifttel is megközelíthető. Egyetlen nagyobb helyiséggel, egy nappaliként és hálóként egyaránt szolgáló szobával rendelkezik, melyet konyha és különálló fürdőszoba és mellékhelyiség egészít ki. Az elrendezés ideális azok számára, akik minőségi környezetben szeretnének megfordulni akkor, amikor éppen nem Pécset (és környékét) fedezik fel. A nappaliban/hálóban található franciaágy szolgál fekhely gyanánt; a helyiségben található kinyitható kanapé ideális lehet a gyermekkel, gyermekekkel érkezők számára. A konyha teljesen felszerelt, így edények, evőeszközök, tányérok garmada áll a vendégek rendelkezésére akkor, ha nem csak reggelizni terveznek az apartmanban, de sütni vagy főzni is. A fürdőhelyiség káddal van felszerelve, a minél nagyobb kényelem érdekében. A Szabadság esetében a törülköző, ágynemű külön térítés nélkül áll a szállóvendégek rendelkezésére! (Sőt, a konyhában kávé és a tea is található!)

Amennyiben megfizethető, jó helyen lévő szállást keres Pécsen belül, gondoljon a Szabadságra!