Egy hasznos link, ha motorolajra van szükséged

Ezen a blogon olyan linkeket mutatunk be Neked, amelyek a mindennapi életünkben praktikusak és hasznosak lehetnek. Természetesen ma is egy ilyen linket hoztam Neked: olajwebshop.hu.

Amennyiben kiváló minőségű kenőanyagra van szükséged kedvező áron, akkor feltétlenül nézz körül az Olajwebshop webáruházában. Itt a legnevesebb gyártók által előállított motorolajok között válogathatsz. A termékek „jóárasítottak”: már a listaárak is kedvezőek, de a rendszeres akciókat kihasználva még olcsóbban tudsz vásárolni. Érdemes kicsit előre tervezned a kocsid olajcseréjéhez szükséges alkatrészek és segédanyagok beszerzését. Hiszen így pontosan akkor tudsz vásárolni, amikor éppen kedvezményes akció van. Amikor ezeket a sorokat írom, akkor éppen egy flakon WD-40 jár minden olajrendelés mellé ajándékba.

Sokan kétségbeesnek, amikor gépjármű alkatrész vásárlásról van szó. Elvesznek a típus, cikkszám és gyártó Bermuda-háromszögben. Pedig nem kell félni a szituációtól. Az ideális megoldás a problémára egy olyan forgalmazó, mint az Olajwebshop. Itt egyrészt mi magunk is könnyen boldogulunk a választással. Csak megnézzük az autónk gépkönyvét és a weboldalon könnyűszerrel megkeressük a megfelelő termék csoportot. Csak olyan márkákat találunk, amelyek mindegyike garancia a kiváló, gyári minőségre.

Ha pedig a weboldalon lévő választékot látva mégis bizonytalanok vagyunk, akkor is segítségünkre siet az Olajwebshop. A motorolajok esetében egy külön videóban mutatják be a gyári keresők működését. És ha még ez is kevés, akkor részletes cikkeket is elolvashatunk a viszkozitásról, a szintetikus olajokról ill. az olajcsere periódus meghosszabbításának vélt vagy valós kockázatairól.

Amennyiben további információra van szükségünk, akkor persze kérdezzünk. Küldjünk egy emailt a kérdéseinkkel a rendeles@olajwebshop.hu központi email címre. Vagy telefonáljunk. Vagy menjünk be személyesen valamelyik üzletükbe. A főváros négy különböző pontján rendelkeznek telephellyel, az egyik biztosan az utunkba esik. Én magam leghatékonyabbnak a személyes érdeklődést, tájékozódást tartom. Hiszen ilyenkor azonnal meg is tudják mutatni a számításba jöhető termékeket ill. sokkal részletesebben is tudunk visszakérdezni, mint telefonon vagy elektronikus levélben. Én a négy üzletükből háromban voltam már személyesen, az eladókról csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni: kedvesek és profi szakemberek. Hosszú évek óta a szakmában vannak, egyszerűen képtelenség olyat kérdezni autós témában tőlük, amire nem tudják a választ.

Eddig csak a motorolajokról volt szó, de nehogy azt gondold, hogy csak ezeket veheted meg az Olajwebshop webáruházában vagy szaküzleteiben. Egy komplett autósbolt áruválasztékával rendelkeznek: szűrőket, adalékokat, autóápolási termékeket, fékfolyadékokat, kenőzsírokat, fagyállókat, gyújtógyertyákat és kötelező autófelszerelési cikkeket is forgalmaznak.

Nagy raktári árukészlettel rendelkeznek. Ennek köszönhetően a webes rendeléseket nagyon rövid határidővel, 2-3 munkanap alatt teljesíteni tudják. A személyes átvétel mellett számos más kiszállítási vagy átvételi módot is biztosítanak: Fáma futárszolgálat, MPL futárszolgálat ill. átvételi csomagpontjaik vannak az ország számos pontján lévő OMW és Mol kutaknál is.

A fizetési módok esetében is több választási lehetőség közül dönthetünk. Bizalmatlanabb vásárlók választhatják a személyes átvétel során történő készpénzes fizetést, de természetesen lehetőség van a webshopban, a futárnál vagy a fizikai üzletben bankkártyával is fizetni.

Elégedett vásárlók sokasága bizonyítja azt, hogy a Olajwebshop egy megbízható forgalmazó. Közel 9 ezer visszajelzés alapján a vásárlók 99%-a ajánlaná ismerőseinek, barátainak az Olajwebshop termékeit és szolgáltatásait. Megmondom őszintén: ilyen imponáló értékkel, mint a 99%, még egyetlen magyar (és nem magyar) webshopban sem találkoztam. Mondjuk nem lepett meg. Közel 5 éve vagyok visszatérő vásárlójuk és még soha semmilyen problémám nem volt. Amennyiben esetleg a későbbiekben lenne, akkor sem kell kétségbe esnem: a náluk vásárolt termékekre 30 napos elégedettségi garanciát vállalnak. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy 30 napig kérdés ill. indoklás nélkül visszaveszik a termékeket. Ennek elsősorban akkor van jelentősége, amikor az autóalkatrészek esetében esetleg nem megfelelő a cikkszám és a szerviz nem tudja beszerelni az általunk beszerzett alkatrészt.

Apropó: szerviz és saját beszerzés. A legtöbb szerviz finoman szólva húzza a száját, amennyiben mi magunk visszük az olajcseréhez szükséges motorolajat és olajszűrőt. Javaslom, hogy ne törődj ezzel. Amennyiben az Olajwebshopban szerzed be a szervizeléshez szükséges tartozékokat, 15-20 %-al olcsóbban fogod megúszni a szervizelés összköltségét ahhoz képest, mintha mindent a szerviz szerezne be. Ráadásul az általad kiválasztott minőségű olaj fog a motorba kerülni. Szóval ne légy szemérmes: jelezd a szerviz felé, hogy Te fogod vinni a munkájukhoz szükséges alkatrészeket.

Azt mondják, hogy az olajcsere kötelező része a szűrő cseréje is. Természetesen a Olajwebshop weboldalán mindenféle szűrőt megtalálsz: olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő, üzemanyagszűrő és automataváltó szűrő is. Ezek közül az egyik legfontosabb az olajszűrő rendszeres cseréje. A webáruházban a Filtron és a Mann-Filter mindenféle méretű és kialakítású termékét megtalálod. Sőt, találsz egy külön belső oldalt „Milyen szűrő kell a járművembe” címmel. Itt 3 részletes videóban megismerheted az autós és a motorkerékpáros szűrőkeresők működését. És ha még esetleg ezt követően is bizonytalan vagy, no para. Sétálj be egy közeli Olajwebshop üzletbe, villants egy mosolyt az eladónak és addig nem enged el, amíg meg nem találjátok közösen az autódba illő, tökéletes olajszűrőt.

Az Olajwebshop weboldala számos kényelmi szolgáltatással is rendelkezik:

  • Felhasználói regisztráció: amennyiben gyakran vásárolsz a webáruházban, csinálj magadnak saját felhasználói profilt. Így nem kell újra és újra megadni a számlázási és szállítási adataidat ill. lekérdezheted korábbi rendeléseid tartalmát is,
  • Kedvencek: az egyes termékek esetében jelölheted, hogy az a kedvenced. Ez azzal az előnnyel jár, hogy később ezeket az alkatrészeket keresés nélkül is megtalálod. Ha válogatsz a webshopban és még nem döntöttél, akkor csak egyszerűen tedd be az ideálisnak tűnő termékeket a kedvencek közé. A végén pedig újra nézd át már csak ezeket és tedd a kosárba a legkedvezőbbet,
  • TOP termékek: a legjobb és/vagy legnépszerűbb ajánlatok. Mielőtt döntenél, ezeket feltétlenül nézd át, hiszen ezek általában a legjobb vételek,
  • Tippek és trükkök: ha időd és kedved engedi, olvasd át ezt a részt, főleg, ha először jársz az Olajwebshopban. Dinamikus, azaz környezet-függő menüpontok vannak ill. sok esetben a logókra kattintva is többlet információkhoz tudsz jutni. Ezeket az eszközöket mutatja be részletesen és gyakorlatiasan a felhasználói leírás,
  • Vásárlói vélemények: amikor első alkalommal nézegetsz egy webshopban, fontos lehet számodra mások véleménye. Ez a funkció ebben segít: láthatóvá teszi a többi vásárló véleményét. Mindezt nagyon részletesen teszi: külön-külön láthatóak a szállítással, az üzletek áttekinthetőségével és az eladók kommunikációjával kapcsolatos visszajelzések. Amelyek természetesen valódi vásárlók valódi véleményét tükrözik. Amennyiben érdekelnek az aktuális eredmények, elárulom Neked: minden fenti szempont esetében 5 csillagos az Olajwebshop átlagos értékelése. Én magam is meg tudom erősíteni ezt a rendkívül pozitív véleményt a saját személyes és elektronikus (webes) tapasztalataim alapján.

Amennyiben eddig csak elektronikai cikket és ruhát vásároltál az interneten, akkor nagyon bízom benne, hogy a fenti (nem rövid) tájékoztatásom alapján kedvet és bátorságot kaptál ahhoz, hogy a jövőben már a motorolajat és az olajszűrőt is a neten szerezd be. Ehhez pedig keresve sem tudok jobb és biztonságosabb helyet ajánlani Neked, mint az Olajwebshop webáruháza. Hajrá!

 

Vélemény, hozzászólás?