férfi cipő

Az elegáns férfi cipő ismérvei

A hétköznapi darabok mellett, szép számmal találhat elegáns, kifinomult modelleket is a hatalmas kínálatban. A férfi cipő kiválasztására érdemes kellő hangsúlyt fektetni, hiszen nem csupán esztétikusnak, hanem kényelmesnek is kell lennie. Az alkalmi lábbelit általában valamilyen különleges eseményen viselik, így a gyártók többnyire magas minőségben, finom bőrből állítják elő. Az etika szerint, minél fényesebb a bőr, annál alkalmibb egy kiegészítő. Az efféle változat szmokinghoz is nyugodt szívvel felvehető.

A matt, nyersbőr, vagy velúr férfi cipő inkább a hétköznapi elegancia kiegészítője. A csinos, kissé ívelt és lekerekített variáció kifejezetten kényelmes, még több órás viselet után is. A beszerzéskor javasolt figyelni arra, hogy a lábfej része ne legyen szoros. Lehetőleg fél centi maradjon a láb és a lábbeli belső része között. Minél kevesebb varrás található a kiegészítőn, annál elegánsabb megjelenést kölcsönöz. A színt illetően, a fekete és a barna férfi cipő passzol leginkább a különleges eseményekre.

A női sportcipő feldobja a megjelenést

Nem mindenkinek egyforma az ízlése, ezért nem meglepő, hogy a gyártók egyre többféle kivitelben dobnak piacra kiegészítőket. A női sportcipő univerzálisnak nevezhető, hiszen szinte minden helyzetben jó szolgálatot tesz. Az utcai sneaker tökéletes választás lesz farmerhez, lengébb ruhához és szoknyához is. A vásárláskor ne csak a küllemet tartsa szem előtt, mivel a kialakításnak fontos szerepe van a kényelem és a biztonság szempontjából. Színben és megjelenésben olyan variációt célszerű előnyben részesítenie, ami passzol a ruhatárához.

Egy fekete vagy fehér női sportcipő sohasem lesz rossz döntés, hiszen ez a két árnyalat szinte minden öltözékhez megfelel. Figyeljen arra, hogy ne csak a ruhákkal, hanem a táskákkal és az övekkel is összhangban legyen. Nagyon népszerű a bőrből készült változat, hiszen megfelelő öltözékkel párosítva, sportosan laza és elegáns is lehet. A női sportcipő kínálatában minden korosztály kedvét lelheti. Amennyiben igényt tart egy új modellre, akkor a sepa.hu felhozatalát ne hagyja figyelmen kívül!

Author: Csutka Jani

Vélemény, hozzászólás?