polar klíma

A Polar klíma nagyon elterjedt

A piacon számtalan típusú légkondicionáló berendezés van, így mindenki kedvére válogathat. Ha olyan eszközre tart igényt, amelyik egész évben használható, akkor a Polar klíma egyikére azonnal csapjon le! Nyáron hűtésre, míg télen fűtésre is alkalmazható.

Két típusban szerezhető be, ami nem más, mint a mono- és a multi split. Az utóbbiról azt kell tudni, hogy több beltéri egységet lehet csatlakoztatni egyetlen kültérihez. A családi házak mellett, gyakran kerül irodákba, éttermekbe, boltokba és áruházakba, mivel rövid időn belül ideális légkört teremt.

A Polar klíma, az alapfunkciókon kívül, rengeteg extrával van felruházva. Rendkívül halk, így nem jelent gondot, ha például a megbeszélés alatt be van kapcsolva. Az időkapcsoló segítségével beállíthatja, hogy mely intervallumban történjen az üzemelés.

Egyébként a konfigurációkat a rendszer megjegyzi, így egy esetleges áramkimaradás után automatikusan újraindul. A Polar klíma telepítését mindenképp szakemberre kell bízni, hiszen a garancia csak megfelelő üzembe helyezés esetén érvényes.

Author: Csutka Jani

Vélemény, hozzászólás?