Minimál beltéri ajtók

Minimál beltéri ajtókkal nehéz mellélőni

A minimál stílusú beltéri ajtóknál a világos és a sötét színek erősítik egymást. Minimal és trend-line beltéri ajtók, archaikus és modern ajtók közül válogathatunk a Szalafa széles kínálatában. A Szalafa által kínált beltéri ajtócsalád tökéletesen illeszkedik a jelenleg uralkodó lakástrendekhez. Az ajtócsaládot. azoknak ajánljuk, akik kedvelik otthonukban az erősebb kontrasztokat és szeretik követni az aktuális divat trendeket. Az ajtó tokja, maga a beltéri ajtólap és a furnér is választható. A beltéri ajtólap felülete így teljesen a vásárlók igényeire szabható. Sötét és világosabb árnyalatok közül is lehet válogatni és a design is változtatható, választható.

 

Egy furnér filé vagy egy fém csík segítségével teljesen egyedivé lehet tenni egy beltéri ajtót. A vízszintes tagolások segítségével otthonunk egyedi. megjelenést kaphat. Konyha ajtóknál vagy a fürdőszoba ajtóknál egy üveg ajtólap is beilleszthető így otthonunk még világosabb lesz. Természetesen itt a tokot lehet igazítani a többi ajtó tokjához, amelyek például a nappalinál vagy a hálószobáknál találhatók meg. Fa ajtók tekintetében láthatjuk, hogy a Szalafa és szakképzett munkatársai nem ismernek lehetetlent.

 

A W10/G fa furnérozott üvegesbeltéri ajtó natúr juhar-wenge furnérozással is megrendelhető. Az ajtó lap egy speciális rétegragasztott módszerrel készül. Magát a tokot wenge furnérral borítják és ennek alapja egy 25 mm-es MDF lap. A wenge lapot ennél az ajtónál összesen 5 részre osztják. a juhar filék. Az ajtó középső része üveges és egy juhar üvegléc is határolja. Az ajtólap és a tok éleket, valamint az üvegbeszegező profilt a megrendelő választhatja ki ízlésének megfelelően. 70-110 centiméteres egyszárnyú, vagy 140-200 centiméteres kétszárnyú ajtó is választható. Az ajtóknál a falvastagság is tetszés szerint kiválasztható 8 és 50 cm közötti méretben. További egyedi méretben is legyártják az ajtót, erre érdemes ajánlatot bekérni. Az utólag beépíthető ajtótok 7 centiméteres borítással és gumitömítéssel készül és a beltéri ajtó színével összhangban van. Az ajtókra minden esetben 3 pánt kerül, amely lehet rejtett is. Rejtett pánt esetén elég kettőt felszerelni. A kilincs anyagához igazítják a pántok anyagát így az is harmonizálni fog.

About the Author