társasjátékokra

Milyen új társasjátékokra lehet számítani 2020-ban?

Sok mai fiatalra jellemző az, hogy csak az okos kütyüik által elérhető világhálón történő dolgokat és tevékenységeket találják érdekesnek, a régi, manapság már talán „retrónak” is számító dolgok pedig egyszerűen nem vonzzák őket. A társasjátékok világa is talán ebbe a kategóriába sorolható, hiszen míg a felnőtt generáció sok-sok estét töltött korábban az örök klasszikusnak tekinthető „Gazdálkodj okosan!”, vagy a „Monopoly” társaságában, addig manapság már ez nem számít olyan népszerű szórakozási módnak a gyermekek körében, mint régen. Éppen ezért nekünk felnőtteknek, szülőknek a feladatunk az, hogy megmutassuk, milyen sok izgalmat, és nevetést ígérhet egy közös játékest egy jó társas mellett.

Az, hogy melyik társas lehet a legmegfelelőbb választás, leginkább attól érdemes függővé tenni, hogy kik lesznek a játékpartnereink, Teljesen más játékot kell választani akkor, ha kisgyermekeinkkel ülünk le, és megint mást, ha kamasz, vagy már felnőtt csemetéink lesznek az ellenfeleink. Legyen szó családi-, vagy stratégiai társasjátékról, a jó hangulat garantált lesz akkor, ha a megfelelő társast vesszük le polcról. Nincs otthon egy társasjáték se, vagy már unalmasak a meglévők? Akkor itt az ideje új társásokat beszerezni! Most egy helyen megnézheted, hogy milyen új társasjátékokra számíthatsz idén. Abban az esetben, ha érdekel, hogy a 2020-as évben eddig milyen új darabok jelentek meg, mert mindenképp ezekből szeretnél most vásárolni, akkor a linkelt oldalon található webshop lesz a legjobb választás a számodra!

Itt az idei év összes új társasjátékát egy helyen tudod majd megnézni, ráadásul minden játék esetében meg fogod találni nem csak a játékszabály leírását, de azt is, hogy mely korosztálynak, hány játékosnak ajánlják, és körülbelül mennyi időt fog igénybe venni egy parti. Abban az esetben, ha még ezután is bizonytalan lennél, hogy melyiket válaszd, nézd meg a játékokhoz tartozó értékeléseket is, melyeket a korábbi vásárlók írtak a tapasztalataik alapján. Igaz, hogy még csak a 2020-as év felénél járunk, de már bőven akadnak olyan újdonságok, amelyek még csak idén jöttek ki, így egész biztos fogsz találni olyan darabot, ami számodra még okozhat meglepetést!

Ez az oldal akkor is telitalálat lesz, ha az előző évek slágereit, esetleg klasszikusait szeretnéd megszerezni a gyűjteményedbe, hiszen hatalmas választékában minden társasjáték típus szerelmese ráakadhat az új kedvencére. Esetleg téged inkább a kirakók, logikai játékok érdekelnek jelenleg? Náluk ez sem probléma, mivel széles választékban találsz ilyen jellegű játékokat is. Intézd otthonról, a kényelmes kanapén ülve nem csak a válogatást, de magát a rendelést is, és néhány napon belül akár már a kezeid között is tarthatod a kiszemelt társasjátékot!

About the Author