Társasjáték bolt Budapest szívében

Társasjáték bolt Budapest szívében

Nem tudja, hogy milyen játékot tegyen a gyermeke elé? Már az összes kártyát megunták és inkább valami teljesen újra vágynak? Akkor a társasjáték bolt Önnek lett kitalálva! Budapest szívében, a 16. kerületben található az Okosjáték saját helyisége, ahol minden korosztály megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódást. Nem baj, ha a család új taggal bővült, ugyanis már 3 hónapos kortól is lehet válogatni a különböző feladatok és tárgyak között. A gügyögő és járó korosztálynak lényegesen nagyobb variáció van, hát még a nagyobbaknak! …

A Konzolok Szervize több, mint egy videojáték szerviz

A Konzolok Szervize több, mint egy videojáték szerviz

Sokan gondolhatják azt jogosan, hogy ez csak egy egyszerű szerviz, pedig ennél sokkal többről van szó. Bár nyilván jó dolog megmenteni az elromlott hardvereket, a Konzolokszervize.hu weboldalon számos lehetőség nyílik kedvenc hobbid támogatásához. Nem csak az elromlott konzolokba fog új életet lehelni a Konzolok Szervize csapata, hiszen a kínálatot elnézve, itt egy vérbeli gamer mindent meg fog találni. A kedvező árak szintén nagyon sokat számítanak abban az esetben, hogy nem szeretnénk túl sokat költeni egy új gép megépítésére. Rengeteg videokártya, processzor, alaplap, egér, gamer szék várja, hogy gazdára találjon.

Természetesen nem csak az építgetők csorgathatják a nyálukat a különféle finomságok után, hanem az is megkapja azt amit akar, aki a készterméket szereti. Ebben az esetben ez az előre összerakott gépeket jelenti. Többféle konfigurációval rendelkező számítógép szerepel a kínálatban, amik alkalmasak játékra, de különféle munkafeladatok elvégzése sem fog akadályt jelenteni, mint például a video vágás. Ma már egyre többen kezdenek videozni a YouTube-nak köszönhetően, ezért jól jöhet egy olyan gép, ami erre alkalmas.