vágyfokozó illóolaj

Vágyfokozó illóolaj kínálat az oldalon

Az illóolajok sokat segítenek a különféle panaszok enyhítésében. Viszont azt tudta, miszerint a vágyfokozó illóolaj is a rendelkezésére áll, ha szeretné egy kicsit feldobni a hangulatot a hálószobában? Az afrodiziákum illóolajok is nagy sikernek örvendenek, nemcsak a friss házasok vagy a fiatal párok körében. Lényegtelen, hogy mióta vannak együtt, egy kis pikantéria mindig jó ötlet, amikor az intimitás kerül szóba. Az illóolajok képesek arra, hogy megváltoztassák a kedélyállapotunkat, így nem meglepő, hogy bizonyos illatok vágyfokozó illóolajként viselkednek. Ha ilyesmit szeretne vásárolni, de nem tudja, hogy melyik a legjobb választás, akkor a medinatural.hu oldalon több termék között is válogathat.

Az egyik vágyfokozó illóolaj az ilang ilang, ami nyugtat és ellazít, ezért remek választás azoknak, akik például túlságosan stresszesek vagy izgulósak és nehezebben tudják elengedni magukat. A fahéj illóolaj is ebbe a kategóriába sorolható, ugyanis ezt bizonyos bőrápoló olajokban elkeverve, potencianövelőként is alkalmazható. Amikor a vágyfokozó illóolaj kerül szóba, nem szabad megfeledkezni a rozmaringról sem, ami serkenti a vérkeringést, elősegíti a vérellátást, de ugyanakkor, aromafürdőként használva, kiváló afrodiziákumnak minősül és fellobbanhatja a vágyakat, az érzékeket. Aki pedig egyéb területen szeretné alkalmazni az illóolajokat, például hajápolásra, annak is remek hírünk van!

A webáruházban jó áron férhet hozzá az argán olaj hajra használható termékekhez. Biztosan sokan küzdenek gyorsan zsírosodó hajjal vagy száraz, töredezett hajvégekkel. Ha már több mindent kipróbált, de még nem jött a várt hatást, akkor itt a remek alkalom, hogy az argán olajt is alkalmazza! Ez a hatékony kondicionáló élettel telivé teszi a fakó szálakat is, ráadásul puhábbá és selymesebbé varázsolja. Az argán olaj hajra a göndör fürtöket is kezelhetőbbé teszi, ami főleg hajmosás után bizonyul nehéznek. Akinek nehezen nő a haja, annak mindenképp érdemes rendszeresen használnia ezt a természetes készítményt, ugyanis elősegíti a növekedést. Az argán olaj hajra pakolásként is alkalmazható. Legalább 10-15 percig kell fent hagyni, de a jobb hatás érdekében, akár egész éjszaka is a hajon maradhat a készítmény. A lényeg, hogy alaposan kimossa másnap reggel. Természetesen az argán olaj hajra samponba és balzsamba is keverhető, hogy még alaposabb ápolást biztosítson. A szép és egészséges haj sokat segít az önbizalom elnyerésében, ezért teljesen érthető, hogy miért törekednek olyan sokan ennek elérésére.

About the Author