csomagszállítást

Olcsón is intézhetsz csomagszállítást Angliába

A webáruházak számának növekedésével egyértelműen megnövekedett a kereslet a csomagszállítással foglalkozó cégek iránt. Nem csak belföldi, hanem külföldi célállomás esetén sincsen ez másként. A minőségi szolgáltatás iránti igény azonban magánszemélyek esetében is a fókuszban van, éppen ezért korántsem mindegy, mely futárcég mellett tesszük le a voksot.

 

Anglia nyilvánvalóan az egyik leggyakrabban választott külföldi célország, hiszen sok magyar éli ott mindennapjait akár munka, akár tanulás kapcsán. Számukra különösen pozitív élmény olyan hazai webáruházat találni, amely a külföldre szállítás terén is áll rendelkezésre. Magánszemélyként szintén természetes, hogy azt szeretnénk, ha a szeretett személy számára összeállított csomag a lehető leggyorsabban, kifogástalan állapotban érkezne meg. De vajon mennyit kell ezért fizetni? Melyek azok a cégek, amelyek között érdemes válogatni?

Az olyan online csomagküldő oldalakon, mint a csomagnet.hu, mindig megtalálhatod, hogy jelenleg melyik futárszolgálattal éri meg jobban csomagot küldeni Angliába. Választhatod a közúti szállítást, bár ez kétségkívül időigényesebb, mintha a légi úton történő szállítás mellett döntenél. Ez utóbbi ugyan többe kerül, de esetében a gyorsaság nem hagy maga után kívánnivalót. Érdemes az összehasonlító oldalakon nézelődni, ugyanis a tapasztalatok szerint jelentősen olcsóbban oldható így meg a szállítás, mintha ezt a GLS, a DPD vagy a TNT oldalán tennéd.

 

S hogy honnan a kedvező árak? Mivel az ilyen összehasonlító és csomagfeladás rendelést gyűjtő oldalak nagymennyiségben szállítják a megrendeléseket a futárcégek felé, ezért mennyiségi kedvezményt kínálnak azok. Nem mindegy tehát, hogy hány ezer forintba kerül majd az angliai csomagfeladás. S hogy mire érdemes figyelned? Ha regisztrálsz, akkor nyomon követheted, aktuálisan hol jár csomagod.

 

Az online lehetőségnek köszönhetően kitöltheted a szükséges papírokat, és segítséget kaphatsz, ha nem tudod, hogyan történik az angliai címzés. Míg a kézzel történő címzés esetén elírások történhetnek, addig az online rendszer ezt biztosan kiküszöböli. Házhoz kérheted a futárt, és a fizetést is elintézheted korábban, az interneten keresztül. Manapság, amikor a gyorsaság és az időtakarékosság minden korábbinál fontosabb, megéri ezeket előnybe helyezni a csomagfeladás kapcsán is.

 

 

About the Author