Nem véletlen lett ilyen népszerű ajándék az élményvezetés

Nem véletlen lett ilyen népszerű ajándék az élményvezetés

A tökéletes meglepetést keresi? Az ajándékozási trendek egyértelműen az élmény-ajándékok irányába mutatnak. Nem véletlen, hiszen az autók és a száguldás szerelmesei számára életre szóló élmény lehet egy ilyen program. Ki ne élvezne egy kis száguldozást a kedvenc sportautójának a volánja mögül?  Lamborghini, BMW vagy Chevrolet- mindenki másra esküszik, ám a motor felbőgéséért és a sebességért egyaránt sokan rajonganak.

 

A hétköznapi autózás gyakran nem elégíti ki az adrenalinra éhes autósok igényeit. Az élményvezetés lehetővé teszi, hogy ellenőrzött, biztonságos körülmények között adhassuk át magunkat a száguldás élvezetének. A prémium kategóriás járművek között mindenki rátalálhat arra, ami nagy kedvencnek számít. Mindegy, hogy Forma versenyautók iránt érdeklődik, vagy inkább az amerikai izomautók állnak közel szívéhez, ma már megfizethető áron kipróbálhatóak ezek.

 

Természetesen nem csak a klasszikusok közül lehet választani, hanem olyan extrém járgányok is testközelből megtapasztalhatóak, mint például a Ford Bigfoot. Vezetni lehet tankot, de a quadozás is nagy népszerűségnek örvend. Ha megunnánk a földi kalandokat, akkor tandemugrás keretein belül a felhők közé vethetjük magunkat, de a kanyoning és a rafting túrák is igen kedveltek a víz szerelmeseinek körében.

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden korábbinál többen érdeklődnek az ilyen élmény meglepetések iránt. Persze nem csak az extrém megoldások kedvelői találhatják meg számításukat mindebben, hanem azok is, akik wellness élményre vágynak, vagy éppen szabadulószobás játék keretein belül szerveznénk csapatépítő tréninget, programot a baráti társaság számára.

 

Az élmény-ajándékokban az az egyik legjobb dolog, hogy az újszerű helyzetek megélésének izgalmát kínálják. Arra azért figyeljünk, hogy tériszonyos barátunkat ne egy tandemugrással lepjük meg. Ha biztosra akarunk menni, akkor akár utalvány formájában is adhatjuk az élményt, így a megajándékozott választhatja ki azt a lehetőséget, ami érdekelné. Sebességre és exkluzív járművekre vágyók számára remek döntés az élményvezetés, amelyről videofelvétel is készül, hogy utólag is átélhesd azt az adrenalint, ami élesben elönt egy prémium járgány volánja mögött. Ajándékozz ezúttal felejthetetlen élményt, vagy egyszerűen csak lepd meg magad a talán már régóta tervezett programmal.

About the Author