Mire futja a Széchenyi Kártyából?

Napjainkban sok vállalkozásnak a túlélés is nehézséget okoz. Nekik segíthetnek az igazán kedvező feltételek mellett igénybe vehető Széchenyi Kártya programhitelek.  A kártyával rögtön fizetni lehet!

Bár az elmúlt időszakban több intézkedés is segítette a vállalkozásokat, alapvetően nem könnyű a helyzetük. Rezsit, béreket, eszközöket kell fizetniük, muszáj megpróbálniuk fenntartani a normál működés kereteit. Miközben csaknem minden megváltozott.

Szinte egyetlen gazdasági szegmens sem kivétel – az összes szereplőt próbára teszi a válság.

Ugyanakkor a mikrovállalkozásoktól kezdve sok cégnek jelenthetnek mankót a Széchenyi Kártya programhitelei. Az állami szerepvállalásnak köszönhetően ugyanis rendkívül kedvező feltételekkel lehet igénybe venni a vállalkozói folyószámlahitelt.

Az akár jelentős összeg szabadon felhasználható. Ennek köszönhetően a vállalkozás működésével kapcsolatos bármilyen költség finanszírozható. Ráadásul ritkán látott alacsony költséggel. Az átmeneti konstrukcióknál csak évi 0–0.2% kamatot állapítanak meg. Kamatot azonban kizárólag a felhasznált hitelre kell fizetni, és arra is alacsonyat. Rendelkezésre állási jutalékot nem szabnak meg. Ha ráadásul a használója feltölti a keretet, bármikor újból igénybe veheti. A vállalkozói folyószámlahitelből egyszerűen, a bankkártyánkkal fizethetünk.

Amennyiben úgy érzi, jól jönne a Széchenyi Kártya vállalkozói hitele, tájékozódjon az igénylés lehetőségeiről.

About the Author