okosóra

Az okosóra rendelés csak pár kattintást igényel

Mint ahogy az okostelefonok és tabletek elérhetősége több éve adott a vásárlóknak, úgy a különféle tartozékok is régóta kaphatóak a kereskedelemben. Ilyen kiegészítőnek számít a smart watch, ami egyes gyártóknál az analóg óra formavilágát is ötvözi, más modell esetében azonban sokkal modernebb, digitálisabb érzetet és dizájnt biztosít. Az okosóra rendelés rendszerint ugyanott ejthető meg, ahol az okostelefon elérhetősége is adott. A legtöbb telefonos webáruház kínál már ilyen órát. A Xiaomi Amazfit nevű fitnesz óra nagy népszerűségnek örvend.

A Mobilcorner webshopban megtalálható modellek mindegyike remek funkciókkal ellátott termék. Pulzusmérés, lépésszámláló, alvásfigyelés, sporttevékenység követése, GPS funkció, csupán néhány olyan dolog, ami miatt érdemes az okosóra rendelés mellett voksolni. Az Android és iOS támogatással piacra dobott készülék Corning Gorilla biztonsági üveggel készül, ami garantálja a víz- és porálló jelleget.

A műanyag ház és a 30+ napos üzemidő biztosítja azt is, hogy a Xiaomi órák élettartama nagyon hosszú lesz. Az okosóra rendelés igazítható a fitnesszel járó igényekhez is, például a viselet színéhez. Kapható narancssárga, zöld, fehér vagy fekete színű modell. Amennyiben tőlünk vásárol, az okosóra rendelés előtt megtekintheti a termék paramétereit, műszaki adatait, előnyeit. Ha kérdése merülne fel, még a munkatársaink is szívesen segítenek a választásban. Más elektronikai és számítástechnikai eszközökhöz hasonlóan, a smart watch esetében is szokás 1-2 éves gyártói garanciát kínálni, de ezt külön meg is lehet érdeklődni a vétel előtt. Használja ki a lehetőségeket minél előbb!

About the Author